Kotva
Tisk
Sitemap
Mapa webu

SŠ Seminář Nové trendy v cukrářské výrobě

Zobrazeno: 394x
Dne 5.2.2020 navštívila naší školní cukrárnu šéf-cukrářka z hotelu Jalta paní Kotvanová, aby naše žáky z oboru cukrář a cukrářské práce seznámila s novými trendy v cukrářském řemesle.

S její pomocí žáci vyrobili několik dezertů, slavnostní dort a seznámili se s novými surovinami. Pro všechny zúčastněné to byla velmi příjemná spolupráce a žáci získali mnoho nových poznatků. S radostí tvořili a také ochutnávali. 
Byla to velmi povedená akce a všichni doufáme, že nám odborníci z hotelu Jalta přijdou ještě někdy další nové trendy z cukrářského řemesla ukázat.
Tato webová stránka používá cookies
Tato webová stránka používá nezbytné technické cookies pro zajištění správné funkcionality webu.

Dále může web používat cookies pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.

Pokud tomu tak je, naleznete v nastavení níže.
Nastavení cookies
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely. Zde můžete přijmout či odmítnout některé druhy cookies, které nejsou nezbytné pro základní funkcionalitu webu. Svůj souhlas můžete kdykoliv v budoucnu odebrat či znovu udělit.
Základní technické cookies
Tyto cookies jsou nutné pro základní funkcionalitu webu. Patří sem například přihlašování uživatelů, nebo uložení informací o souhlasu s ostatními cookies.
Analytické cookies
Analytické cookies ANONYMNĚ ukládají data o pohybu na stránkách, stráveném času u jednotlivých stránek apod.
Marketingové cookies
Marketingové cookies sledují návštívené stránky uživatele a jsou využívané k cílené reklamě u služeb jako je např. Facebook, Seznam nebo Google.