Kotva
Tisk
Sitemap
Mapa webu

Nabídka učebních oborů OU

Zobrazeno: 6322x


Název učebního oboru: 
 

Kód oboru:

Délka studia:


Potravinářská výroba

ŠVP: Cukrářské práce 

 

od šk. roku 2022/2023 změna názvu:

ŠVP: Cukrářská výroba
  


29  - 51 - E / 01

3 roky


Stravovací a ubytovací služby

ŠVP: Kuchařské práce

 

od šk. roku 2022/2023 změna názvu:

ŠVP: Kuchařská výroba

 

 
65 - 51 - E / 01 

3 roky


Truhlářská a čalounická výroba

ŠVP: Čalounické práce

 

od šk. roku 2022/2023 změna názvu:

ŠVP: Čalounická a truhlářská výroba 


33 - 56 - E / 01
 

3 roky

 
Malířské a natěračské práce
ŠVP: Malířské a natěračské práce

 

od šk. roku 2022/2023 změna názvu:

ŠVP: Malířské a natěračské služby

 


36 - 57 - E / 01
 

3 roky


Šití oděvů

ŠVP: Šití oděvů

 

od šk. roku 2022/2023 změna názvu:

ŠVP: Oděvní služby

 


31 - 59 - E / 01


3 roky


PDF souborPodmínky prodloužení studia

 

TabulkaZdravotní omezení pro jednotlivé obory OU

 

 

...

Tato webová stránka používá cookies
Tato webová stránka používá nezbytné technické cookies pro zajištění správné funkcionality webu.

Dále může web používat cookies pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.

Pokud tomu tak je, naleznete v nastavení níže.
Nastavení cookies
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely. Zde můžete přijmout či odmítnout některé druhy cookies, které nejsou nezbytné pro základní funkcionalitu webu. Svůj souhlas můžete kdykoliv v budoucnu odebrat či znovu udělit.
Základní technické cookies
Tyto cookies jsou nutné pro základní funkcionalitu webu. Patří sem například přihlašování uživatelů, nebo uložení informací o souhlasu s ostatními cookies.
Analytické cookies
Analytické cookies ANONYMNĚ ukládají data o pohybu na stránkách, stráveném času u jednotlivých stránek apod.
Marketingové cookies
Marketingové cookies sledují návštívené stránky uživatele a jsou využívané k cílené reklamě u služeb jako je např. Facebook, Seznam nebo Google.