Den otevřených dveří je za námi, ale i tak, pokud jste nemohli přijít, můžete naši školu navštívit. Po předchozí domluvě Vám bude umožněna individuální návštěva. Tak neváhejte a přijďte se k nám podívat.
Zpracování základních surovin a přísad na cukrářská těsta, hmoty, náplně, krémy, pasty a polevy mělněním, mixováním, třením, vařením a šleháním. Zhotovování cukrářských polotovarů, korpusů, hotových výrobků, moučníků a zmrzlin tvarováním, pečením, smažením, vařením, plněním, poléváním, krájením, zdobením a další speciální úpravy.
Samostatně navrhovat netradiční druhy výrobků, případně nové výrobky včetně technologické dokumentace. Je schopen operativně řídit celý technologický proces, určovat správnou konzistenci těst, vyzrálost hmot, hodnotit a odstraňovat chyby. Umí připravovat všechny druhy zmrzlin a má základní poznatky o jednotlivých druzích restauračních moučníků a dokáže je rámcově připravit.
Po úspěšném vykonání závěrečné zkoušky se mohou absolventi ucházet o přijetí na dvouleté denní nástavbové studium zakončené maturitní zkouškou.
Mohou vykonávat veškeré práce v daném oboru i podnikat podle podmínek stanovených Živnostenským zákonem.
Rámcové rozvržení obsahu vzdělávání - Cukrář (Velikost: 73.16 kB)
Vydávání stravy: |
Snídaně | od 7.00 | do 8.00 |
Oběd | od 11.30 | do 14.00 |
Večeře | od 17.30 | do 19.00 |
Copyright © 2017 - 2019 | ZŠ Holečkova &  
Vitalex Computers
- Tvorba školních webů